Се наоѓаме во близина на железничката станица во Скопје. Во трговскиот центар Скопјанка на прв кат. Нашиот тим ве очекува


Контакт

Работно време

  • Понеделник - петок: 08.30-16.30
  • Сабота: Затворено
  • Недела: Затворено